17.6.13

CONCURRENTEN


De grootste concurrent van Tommy Hilfiger, want ook Ralph Lauren is een toonaangevend lifestyle merk gericht op de preppy collegewear look. Polo Ralph Lauren bestaat sinds 1967 en is sindsdien uitgegroeid tot een modeimperium helemaal in het teken van de Amerikaanse lifestyle. Bekend om het iconische poloshirt, draait Ralph Lauren om een preppy dandy look.
(Segment: Middenhoog segment)



 Deze zomer krijgen de tijdloze Polo- klassiekers als het Oxford-shirt en de sportieve jacks van Polo Ralph Lauren een trendy make-over, met frisse seizoens- kleuren en moderne prints.



Net als zijn voorgangers is tevens McGregor een merk die staat voor de Amerikaanse lifestyle. Het is gericht op luxe sportkleding en de college lifestyle, denk aan rugby shirts, chino’s, bonte ruiten dessins. McGregor is heel erg nostalgisch aan de gouden jaren van Amerika en is volgens hunzelf gericht voor de volgende generatie dromers voor een betere toekomst.
(Segment: middenhoog segment)


De lente-zomercollectie van McGregor heeft als inspiratie “The American Dream” met een twist. Ze hebben gebruik gemaakt van frisse kleuren zoals indigo en navy. Strepen in verschillende formaten en combinaties zorgen voor het echte kustgevoel en in echte Amerikaanse stijl mixt McGregor sportswear met klassieke stukken. Katoen en linnen zijn veelgeziene materialen.



Hugo Boss is van oorsprong een Duits merk die inmiddels is uitgegroeid tot een groot lifestyle merk. Hun stijl is simpel, basic en vooral heel elegant en chique. Ze verkopen poloshirts tot pakken.
(Segment: Middenhoog segment)


De lente-zomercollectie van Hugo Boss is zoals altijd elegant en basic. Knitwear in roze en blauw-tinten naast de gebruikelijke grijs en zwart. Ook hangt er veel turqoise blauw.

1 opmerking:

  1. geen fijne informatie.. niet handig kan mt moeite de text lezen door de lettertype

    BeantwoordenVerwijderen